Skip to main content
  • Blom Bouwbedrijf - Wadenoijen

    Specialismen

    Voor diverse verbouwingen en aanpassingen aan uw woning
  • Bouwbedrijf Blom - Wadenoijen

    Specialismen

    Voor diverse verbouwingen en aanpassingen aan uw woning
Bouwbedrijf Gerwald Blom Wadenoijen Betuwe

UW PARTNER VOOR VERBOUW EN RENOVATIE PROJECTEN

Binnendeuren en kozijnen

Of u nu een bestaand huis of kantoor renoveert of helemaal nieuw laat bouwen: bij de afwerking van uw droompand zijn alle details van belang. Zo zijn de binnendeuren en -kozijnen erg bepalend voor de stijl van uw interieur. Welke deuren en kozijnen u kiest, hangt vooral af van uw smaak. Maar er spelen ook een aantal praktische overwegingen bij de keuze van binnenkozijnen- en deuren.

Buitendeuren

Het kiezen van een geschikte buitendeur is lastiger dan het lijkt. Natuurlijk moet de stijl van de deur passen bij uw pand en uw smaak. De voordeur is immers het eerste dat uw bezoek ziet. Naast de vormgeving is er keuze uit veel verschillende materialen, maten, afwerkingen en prijsklassen.

Elektra

Bij een nieuw huis of bedrijfspand, een aanbouw of een opbouw zijn de elektra natuurlijk onmisbaar. Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar het is wel belangrijk dat u de elektra al vroeg in het proces in uw plannen meeneemt. U moet namelijk kiezen hoeveel lichtpunten, stopcontacten en andere aansluitingen u nodig heeft en waar. Wij adviseren u hierin graag.

Glas

Wij vinden het belangrijk om altijd met onze klant in overleg te gaan en staan bekend om onze persoonlijke benadering. Op basis van uw wensen proberen we in goed overleg te komen tot een kwalitatieve en duurzame oplossing. In het proces van ontwikkeling tot uiteindelijke oplevering is het belangrijk om eerlijk en betrouwbaar te zijn en onze afspraken na te komen.

Tegelwerken

Tegelwerken komen vaak voor in vochtige ruimtes, zoals de keuken, de badkamer of de WC. Maar tegels zijn ook zeer geschikt voor andere ruimtes in uw huis. 

Veiligheidsbeslag

Goed en veilig hang- en sluitwerk op uw buitendeuren en -kozijnen is erg belangrijk. Dagelijks zijn er honderden inbraken in ons land. Vaak gaat het om gelegenheidsinbrekers die een mogelijkheid zien - een open raam of slechte sloten - en die benutten. Gelukkig zijn er veel manieren om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken.

Houten kozijnen

Houten kozijnen geven een warme sfeer aan uw huis of bedrijfspand. Geen enkel materiaal heeft dezelfde karakteristieke uitstraling als echt hout. Daarom kiezen veel mensen voor houten kozijnen in plaats van kunststof of aluminium kozijnen. Bovendien is hout van nature een goede isolator van temperatuur, vocht én geluid.

Kozijnen en deuren

De keuze van ramen en deuren is essentieel is voor de uitstraling van uw pand, maar ook voor de duurzaamheid en het comfort. Dit keuzeproces is dus een belangrijk deel van uw bouwproject, waar we u graag bij helpen.

Kunstof kozijnen

Veel mensen kiezen voor kunststof kozijnen, omdat ze makkelijk te onderhouden zijn en gunstig geprijsd. Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren uitvoeringen, ook in bijvoorbeeld hout- of aluminiumlook. Daarnaast isoleren ze beter dan houten of aluminium kozijnen.

Timmerwerken

Bij timmerwerken denken veel mensen vooral aan werkzaamheden met hout, maar timmerwerken omvatten veel meer dan dat. Zoals de constructies van uw huis, deuren, kozijnen, daken en plafonds. Die kunnen van hout zijn, maar ook van staal, aluminium, triplex of andere materialen. Daarnaast komt hier ook bijvoorbeeld goede isolatie aan te pas.

Metselen

Gaat u een nieuw huis of bedrijfspand bouwen of een verbouwing aan uw huidige huis of pand doen en zoekt u een specialist in metselen? Wij zijn vooral actief in Wadenoijen en wij helpen u graag. Als u ons inschakelt om te metselen, verzorgen wij ook het lijmwerk, de steigerbouw, het isoleerwerk, stelwerk en voegwerk.

DOEN WAT JE ZEGT, ZEGGEN WAT JE GAAT DOEN!

Dat staat bij bouwbedrijf Gerwald Blom absoluut op nummer één. Doen wat je zegt, en zeggen wat je gaat doen! Alleen op deze manier geloven wij dat we u kunnen verbluffen bij de realisatie van uw (droom)woning en/of object. Wij hanteren een duidelijke prijsspecificatie zodat u exact weet waar u aan toe bent. Eerlijk, betrouwbaar en duidelijk!

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Blom Keukendesign? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.