Skip to main content
  • Bouwbedrijf Blom - Wadenoijen

    Aan-/Opbouw

    Voor diverse verbouwingen of aanpassingen aan uw woning
  • Bouwbedrijf Blom - Wadenoijen

    Aan- / Opbouw

    Voor diverse verbouwingen of aanpassingen aan uw woning
Bouwbedrijf Gerwald Blom Wadenoijen Betuwe

UW PARTNER VOOR VERBOUW EN RENOVATIE PROJECTEN

Aanbouw

Met een aanbouw of uitbouw creëert u extra ruimte in uw huis of bedrijfspand. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw (bij)keuken te verplaatsen naar de aanbouw of om uw woonkamer of kantoor te vergroten.

Dakkapel

Wilt u meer ruimte en licht onder uw schuine dak? Dan is een dakkapel een logische en relatief eenvoudige oplossing. Met een dakkapel tovert u een donkere zolder om in een frisse, ruime kamer waar u fijn kunt wonen, werken of slapen.

blom-bouw-bedrijf-wadenoijen

Opbouw

In Nederland is er vaak niet veel ruimte om naast uw huis of bedrijfspand te bouwen. Voor mensen die toch meer ruimte zoeken en niet willen verhuizen is een opbouw op het dak de ideale oplossing.

Op een plat dak kan een complete extra verdieping worden gezet, maar ook voor een schuin dak zijn er verschillende mogelijkheden om de nok te verhogen: prefab of helemaal op maat gemaakt.

Serre

Een serre is een wens van veel mensen. Door uw woning of bedrijfspand uit te bouwen krijgt u veel extra ruimte. En omdat serres veel glas hebben en open ruimtes, haalt u tegelijkertijd veel daglicht binnen. De ruimte wordt niet alleen groter, maar ook veel lichter, sfeervoller en prettiger om in te verblijven.

Als specialist in de regio Wadenoijen helpen we u graag met de realisatie van uw serre.

DOEN WAT JE ZEGT, ZEGGEN WAT JE GAAT DOEN!

Dat staat bij bouwbedrijf Gerwald Blom absoluut op nummer één. Doen wat je zegt, en zeggen wat je gaat doen! Alleen op deze manier geloven wij dat we u kunnen verbluffen bij de realisatie van uw (droom)woning en/of object. Wij hanteren een duidelijke prijsspecificatie zodat u exact weet waar u aan toe bent. Eerlijk, betrouwbaar en duidelijk!

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Blom Keukendesign? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.