Skip to main content
  • Blom Bouwbedrijf - Wadenoijen

    Energiebesparing

    Meer weten? Blom Bouwbedrijf is u graag van dienst
  • Bouwbedrijf Blom - Wadenoijen

    Energie-besparing

    Meer weten? Blom Bouwbedrijf is u graag van dienst
Bouwbedrijf Gerwald Blom Wadenoijen Betuwe

UW PARTNER VOOR VERBOUW EN RENOVATIE PROJECTEN

Dakisolatie

Warme lucht stijgt op. Dat maakt dakisolatie één van de meest effectieve energiebesparende maatregelen. Door een niet (goed) geïsoleerd dak gaat tot wel 30% warmte verloren.

Met goede dakisolatie bespaart u flink op uw energierekening, omdat u minder hoeft te stoken. Daarnaast is een goed geïsoleerd pand comfortabeler en beter voor het milieu. Met het isoleren van uw dak bespaart u jaarlijks tot zo’n € 500 op uw energierekening.

De investering is dan ook vaak binnen 4 tot 8 jaar terugverdiend. Bovendien stijgt de waarde van uw huis of bedrijfspand flink, zeker nu een energielabel verplicht is bij de verkoop of verhuur.

Gevelisolatie

Het isoleren van uw huis of bedrijfspand bespaart energiekosten en vergroot u uw comfort. Dankzij goede gevelisolatie verliest uw pand minder warmte en hoeft u minder te stoken.

Bovendien heeft u minder last van tocht en koudebruggen, waardoor uw ruimtes gelijkmatiger opwarmen.

Vloerisolatie

Door vloerisolatie verliest uw huis of bedrijfspand minder warmte. U heeft nooit meer koude voeten en u hoeft minder te stoken om kamers op temperatuur te houden. Zo bespaart u met goede vloerisolatie jaarlijks zo’n € 200 aan energiekosten en vergroot u uw comfort.

Vloerisolatie vermindert daarnaast de kans op vochtproblemen in uw pand.

blom-bouw-bedrijf-wadenoijen

Isolatieglas

Via ramen gaat veel warmte verloren. Voor meer energiebesparing en comfort is het dan ook aan te raden om enkel glas te vervangen door isolerend glas.

Isolerend glas bestaat uit minimaal 2 glasplaten met daartussen een ruimte, ofwel spouw. De vulling van die tussenruimte bepaalt mede de isolatiewaarde. Bij dubbel glas zit er droge lucht tussen, bij HR+, HR++ en Triple Glas is dit edelgas.

Isolatieglas bespaart energie en u heeft minder last van tocht, geluid en condens in uw pand.

Ventilatie

U staat waarschijnlijk niet of nauwelijks stil bij de kwaliteit van de lucht in uw huis of kantoor. Toch is de lucht in veel gebouwen ongezonder dan de buitenlucht.

Goed ventileren is essentieel, zeker in energiezuinige en goed geïsoleerde woningen. Met goede ventilatie heeft u minder last van tocht en temperatuurschommelingen. U hoeft minder te stoken en bespaart energie. Bovendien verkleint ventilatie de kans op vocht- en schimmelproblemen die gevaarlijk zijn voor uw gezondheid.

DOEN WAT JE ZEGT, ZEGGEN WAT JE GAAT DOEN!

Dat staat bij bouwbedrijf Gerwald Blom absoluut op nummer één. Doen wat je zegt, en zeggen wat je gaat doen! Alleen op deze manier geloven wij dat we u kunnen verbluffen bij de realisatie van uw (droom)woning en/of object. Wij hanteren een duidelijke prijsspecificatie zodat u exact weet waar u aan toe bent. Eerlijk, betrouwbaar en duidelijk!

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Blom Keukendesign? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.