Skip to main content
Bouwbedrijf Gerwald Blom Wadenoijen Betuwe

UW PARTNER VOOR VERBOUW EN RENOVATIE PROJECTEN

Schilderen

Het schilderen van uw huis of bedrijfspand voegt op allerlei manieren waarde toe. Schilderwerk heeft een beschermende functie, maar de keuze voor kleuren heeft ook veel invloed op de uitstraling van uw pand en hoe mensen zich erin voelen.

Dakrenovatie

Woont u in een oud huis of werkt u in een oud gebouw?

Dan kan het gebeuren dat uw dak, ondanks goed onderhoud, op een bepaald moment aan renovatie toe is.

Als u veel last heeft van lekkages of andere dakproblemen, dan zijn kleine herstelwerkzaamheden mogelijk niet meer voldoende.

Gevelrenovatie

Aan een gevel kan net als aan een dak of vloer in de loop der jaren schade ontstaan. Het is belangrijk dat u er dan snel bij bent. Een kleine scheur kan al snel veel erger worden, waardoor een gevelrenovatie u veel meer gaat kosten dan toen de scheur nog klein was en makkelijk hersteld kon worden.

Gevelrenovatie is nodig bij bijvoorbeeld:

  • Scheuren in het metselwerk
  • Voegen die verdwijnen
  • Voegen die scheuren
  • Pleister dat verdwijnt
blom-bouw-bedrijf-wadenoijen

Vloerrenovatie

Als u woont u in een oud huis of werkt in een oud gebouw, dan kan het gebeuren dat de bestaande ondervloeren en draagvloeren dusdanig verzwakken dat ze serieuze problemen veroorzaken.

Als dat gebeurt is beperkt onderhoud, waarbij wat delen van balken of planken worden vervangen, geen optie meer. Dan is een kundige renovatie van de hele vloer nodig, waarbij de bestaande balken en ondervloer worden vervangen door een nieuwe draagvloer.

Denkt u, of weet u, een dergelijk verzwakte vloer te hebben?
Als Bouwbedrijf, Aannemer in Wadenoijen helpen wij u graag bij uw vloerrenovatie.

DOEN WAT JE ZEGT, ZEGGEN WAT JE GAAT DOEN!

Dat staat bij bouwbedrijf Gerwald Blom absoluut op nummer één. Doen wat je zegt, en zeggen wat je gaat doen! Alleen op deze manier geloven wij dat we u kunnen verbluffen bij de realisatie van uw (droom)woning en/of object. Wij hanteren een duidelijke prijsspecificatie zodat u exact weet waar u aan toe bent. Eerlijk, betrouwbaar en duidelijk!

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Blom Keukendesign? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.