Skip to main content
  • Bouwbedrijf Blom - Wadenoijen

    Verbouwen

    Voor diverse verbouwingen of aanpassingen aan uw woning
  • Bouwbedrijf Blom - Wadenoijen

    Verbouwen

    Voor diverse verbouwingen of aanpassingen aan uw woning
Bouwbedrijf Gerwald Blom Wadenoijen Betuwe

UW PARTNER VOOR VERBOUW EN RENOVATIE PROJECTEN

Woonkamer

Het laatste wat u wilt als u de woonkamer gaat verbouwen is onduidelijkheid. Onduidelijkheid over de kosten, de planning, wie u over de vloer krijgt en hoeveel overlast het geeft.

Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, komen we daarom eerst vrijblijvend bij u langs om de huidige woonkamer te bekijken en uw plannen te bespreken.

We geven u advies, denken met u mee en bekijken wat er voor nodig is om uw plannen om de woonkamer te verbouwen te realiseren.

Slaapkamer

U brengt in uw slaapkamer heel wat uren door. Het is ook bij uitstek de ruimte om lekker te ontspannen. Daarom moet de slaapkamer comfortabel zijn. In uitstraling, maar zeker ook met een goed klimaat. Dat zorgt er ook voor dat u ’s ochtends fris en uitgeslapen wakker wordt.

Kelder

Steeds vaker worden kelders als volwaardige leefruimte gebruikt. In huizen bijvoorbeeld als muziekruimte of privé bioscoop. En in bedrijfspanden als extra werkruimte.

Door goede isolatiemogelijkheden en daglichttoetreding door koekoeken hoeft een kelder tegenwoordig allang niet meer alleen als opslagruimte te dienen.

Bedrijfspand

Heeft u plannen om uw bedrijfspand te verbouwen? Bijvoorbeeld omdat u het net heeft aangekocht en helemaal naar uw behoeften wilt gebruiken? Wij staan voor u klaar. 

blom-bouw-bedrijf-wadenoijen
blom-bouw-bedrijf-wadenoijen

Badkamer

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u de badkamer verbouwen? Of woont u al langer in uw huis en bent u toe aan nieuwe badkamer en WC? Wij hebben als Bouwbedrijf in Wadenoijen veel ervaring met badkamers verbouwen en helpen u graag.

Zolder

Wordt de zolder in uw huis niet optimaal gebruikt? Dat is jammer, want er kan zoveel met deze ruimte! Als wij uw zolder verbouwen, maken we van uw zolderkamer een volwaardige ruimte. Bijvoorbeeld een slaapkamer (met aansluitende badkamer), werkkamer of hobbykamer.

We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw plannen te bespreken.

We denken met u mee en bekijken wat er voor nodig is om de verbouwing van uw zolder te realiseren. Vervolgens brengen we een offerte uit die we ook mondeling toelichten, zodat er bij u geen vragen open staan als wij uw zolder verbouwen.

DOEN WAT JE ZEGT, ZEGGEN WAT JE GAAT DOEN!

Dat staat bij bouwbedrijf Gerwald Blom absoluut op nummer één. Doen wat je zegt, en zeggen wat je gaat doen! Alleen op deze manier geloven wij dat we u kunnen verbluffen bij de realisatie van uw (droom)woning en/of object. Wij hanteren een duidelijke prijsspecificatie zodat u exact weet waar u aan toe bent. Eerlijk, betrouwbaar en duidelijk!

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Blom Keukendesign? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.